Τι προσφερουμε

Καταστήματα Λιανικής

Διάφορους τύπος ταμειακών μηχανών ανάλογα με τις ανάγκες πάντα της επιχείρησης καθώς επίσης και τα αναλώσιμα που χρειάζονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Οι σύγχρονες ανάγκες και η προβολή μιας επιχείρησης είναι πλέον μονόδρομος. Ο πιο γρήγορος και φθηνός τρόπος προβολής είναι το διαδίκτυο. Αποκτήστε πρόσβαση σε υποψήφιους πελάτες μέσω internet και κερδίστε την προσοχή τους μέσω μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας με στοχευμένη προώθηση, ευχάριστο περιβάλλον και ταχύτηατη περιήγηση.

Υποστήριξη

Η τεχνογνωσία και η κατάρτισή μας επιτρέπουν την άμεση λύση όλων των προβλημάτων. Μέσω των ετήσιων συμβολαίων υποστήριξης καλύπτουμε κάθε ανάγκη και την υλοποιούμε πριν από εσάς για εσάς με κύριο σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα υλοποίησης με το φθηνότερο κοστολόγιο.

Εξοπλισμός

Πρόσβαση σ' όλα τα είδη και προϊόντα που χρειάζονται όλοι οι επαγγελματίες ανεξαρτήτου κλάδου με κύριο σκοπό την ευελιξία και την ποιότητα που παρέχουν μεγάλοι όμιλοι μέσω των ειδών τους. Επίσης όλα τα αναλώσιμα που χρειάζονται για την ορθή λειτουργία των συσκευών

Δίκτυα - Server

Η δομημένη καλωδίωση ήταν ανέκαθεν ένας πραγματικά δύσκολος τομέας για κάθε επιχείρηση και η υλοποίηση του απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία σε συνδυασμό με χρήση κάποιου εξυπηρετητή (server) που θα μειώσει κόστη και χρόνους.

Μεταχειρισμένος εξοπλισμός

Πρόσβαση σε επαγγελματικό εξοπλισμό μεταχειρισμένο με εγγύηση για όλα τα είδη πληροφορικής .

Η εταιρεία MPC I.K.E. ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αποτελούμενη από τον Κο Μουστάκα Μάκη και τον Κο Πυκνή Ελευθέριο,η οποία ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ευρύτερη περιοχή. Είναι η μοναδική επιχείρηση στo Δήμο Καμένων Βούρλων που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής σε μία μεγάλη γκάμα πελατών . Η άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα η άμεση και προσωπική επαφή με κάθε πελάτη ξεχωριστά την έχουν καθιερώσει ως μία επιχείρηση που πραγματικά νοιάζεται για τον καταναλωτή και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει...